Gradiva in letaki

Na tej strani si lahko prenesete naše promocijske materiale.

Skrb za vaš ortodontski  pripomoček

Skrb za vaš ortodontski pripomoček

Za dolgoročno zdravje ust je pomembna dobra ustna higiena. Če imate ortodontski pripomoček, je čiščenje zob bolj zapleteno, saj se na nosilcih, obročkih in žicah hitro tvorijo obloge. Zobno gnilobo, vnetje dlesni in ustni zadah preprečite z rednim dnevnim ščetkanjem zob.

Medzobno čiščenje

Medzobno čiščenje

Največ ustnih bolezni se prične med zobmi. Z vsakodnevnim medzobnim čiščenjem lahko uspešno preprečimo obolenje dlesni in zobno gnilobo. TePe nudi široko izbiro pripomočkov za učinkovito odstranjevanje oblog iz medzobnih prostorov.

Enostavno do  zdravega nasmeha

Enostavno do zdravega nasmeha

Dobra ustna higiena je osnova za vaše zdravje in dobro počutje. Skrbite za čiščenje zob vsak dan in redno obiskujte zobozdravnika ali zobnega higienika. TePe nudi izdelke za ustno higieno za vsakogar-poiščite si najustreznejše!

Nega otroških zob

Nega otroških zob

Pri otroku začnemo z vzgajanjem ustrezne ustne higiene, ko mu izraste prvi mlečni zob. Temelj zdravja zob in ustne votline v prihodnosti so ustrezne prehranske navade in skrb za ustno higieno.

Skrb za vaše dlesni

Skrb za vaše dlesni

Ustrezna ustna higiena je ključ do preprečevanja gingivitisa in parodontitisa, dve zelo pogosti bolezni ustne votline, ki imajo lahko negativni vpliv na vaše splošno zdravje.

Poskrbite za zobe vaših otrok

Poskrbite za zobe vaših otrok

Od prvega zobka in skozi življenje, je pomembno, kako skrbimo za ustno higieno. Poskrbeti za zgodnje dobre navade je ključ zdravih zob skozi življenje.

Skrb za zobne vsadke

Skrb za zobne vsadke

Število zobnih vsadkov narašča vsako leto in izboljšuje kakovosti življenja veliko ljudem. Vendar je potrebno za zobne vsadke in tkivo okoli njih še bolje skrbeti kot za naravne zobe.

Skrb za “zvezdice”

Skrb za “zvezdice”

Ali ni fantastično, da je mogoče popraviti položaj zob, da se bolje prilegajo med seboj? Nošenje “zvezdic” ni enostavno, vendar se bosta vaš čas in skrb izplačala.

Skrb za zdrav nasmeh

Skrb za zdrav nasmeh

Skrb za ustno higieno je ključnega pomena za splošno zdravje in dobro počutje. Izkoristite to brošuro, da boste razumeli več o pogostih ustnih boleznih in kako ohraniti ustno higieno na visokem nivoju.